Όροι & Προϋποθέσεις

Εισαγωγή
 
O ιστοχώρος είναι ένα ηλεκτρονικό εμπορικό κατάστημα πώλησης προϊόντων μέσω του Διαδικτύου που διαχειρίζεται η εταιρεία AR.MA Ever Beauty Line Athens.
 
 
Οι πιο κάτω όροι και προϋποθέσεις θα εφαρμόζονται για την χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος. Κάθε χρήστης που επισκέπτεται και συναλλάσσεται (στο εξής "επισκέπτης" ή/και "χρήστης" ή “πελάτης") θεωρείται ότι συναινεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους όρους που διατυπώνονται, χωρίς καμία εξαίρεση. 
 
Γενικοί όροι
 
Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να αναθεωρεί τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης και συναλλαγών, οποτεδήποτε το κρίνει αναγκαίο. Οι όροι αναρτώνται στον ιστοχώρο της εταιρείας.
 
Οι όροι του ηλεκτρονικού καταστήματος καταρτίζονται στην ελληνική γλώσσα.
 
Περιορισμός ευθύνης
 
Η εταιρεία δεν έχει υποχρέωση αποζημίωσης για οποιαδήποτε τυχόν βλάβη ή ζημία προκύψει από την ακύρωση παραγγελιών, από τη μη εκτέλεση ή από την καθυστέρηση εκτέλεσης τους, για οποιαδήποτε αιτία. 
 
Δεν εγγυάται τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά ενημερώνει για την διαθεσιμότητα ή μη. Ενημερώνει έγκαιρα τον πελάτη και αναλαμβάνει να ακυρώσει ή να τροποποιήσει την παραγγελία αναλόγως. 
 
 
Τιμές και Διαθεσιμότητα
 
 
Όλες οι τιμές συμπεριλαμβάνουν το ΦΠΑ, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία περί ΦΠΑ.
 
Οι τιμές που αναγράφονται στην ιστοσελίδα μας μπορούν ανά πάσα στιγμή να αλλάξουν χωρίς καμία ειδοποίηση.
 
Όλες οι προσφορές προϊόντων ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.
 
Προϊόντα
 
 
Δεν είμαστε ο κατασκευαστής των προϊόντων που πωλούνται στον ιστοχώρο μας εκτός αν υπάρχει διαφορετική ενημέρωση. 
 
Προσπαθούμε να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες για το προϊόντα στον ιστοχώρο μας είναι σωστές, εντούτοις η πραγματική συσκευασία του προϊόντος και τα υλικά του μπορεί να περιέχουν περισσότερες και διαφορετικές πληροφορίες. 
 
Οι πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα στην ιστοσελίδα μας παρέχονται για σκοπούς ενημέρωσης. Διαβάζετε ΠΑΝΤΑ τις ετικέτες, τις προειδοποιήσεις και τις οδηγίες που παρέχονται με το προϊόν πριν από τη χρήση.
 
Σε καμία περίπτωση το περιεχόμενο στον ιστοχώρο δεν προορίζεται να αντικαταστήσει τη συμβουλή που δίδεται από γιατρό, φαρμακοποιό ή άλλο εξουσιοδοτημένο επαγγελματία υγείας. Επικοινωνήστε με τον γιατρό σας αμέσως εάν υποψιάζεστε ότι έχετε ιατρικό πρόβλημα. 
 
Δεν έχουμε την ευθύνη για ανακρίβειες σχετικά με προϊόντα από τους κατασκευαστές ή άλλα τρίτα μέρη. Αυτό σε καμιά περίπτωση δεν επηρεάζει τα νόμιμα δικαιώματά σας.
 
Πληρωμές
 
 
Δεν ζητήσουμε ποτέ οποιαδήποτε οικονομικά στοιχεία. Όλες οι πληρωμές πραγματοποιούνται κατά την παραλαβή της παραγγελίας ή μέσω τραπεζικού εμβάσματος ή μέσω PayPal (εάν και εφόσον είναι διαθέσιμο).
 
Παράδοση και Παραλαβή
 
 
Προσφέρουμε παράδοση μόνο για κατοίκους της Ελλάδας εντός της επικράτειας της Ελληνικής Δημοκρατίας.
 
Προσφέρουμε προς το παρόν 3 τρόπους παράδοσης του προϊόντος σας:
- Παραλαβή από το κατάστημα μας (ΔΩΡΕΑΝ)
- Παραλαβή από οποιοδήποτε συνεργάτη - μεταφορική εταιρεία (Χρέωση αναλόγως της περίπτωσης)
- Κατ’ οίκον παράδοση (Χρέωση αναλόγως της περίπτωσης)
 
Καταβάλλεται η προσπάθεια για την όσο το δυνατό πιο γρήγορη παράδοση. Δεν αναλάβουμε την ευθύνη για καθυστερήσεις παραγγελιών και παραδόσεων εκτός των υποχρεώσεων μας, ούτε για καθυστερήσεις που προκύπτουν από εξωγενείς παράγοντες ή από την εταιρεία μεταφορών.
 
 
Προσωπικά Δεδομένα
 
 
Ο χρήστης συμφωνεί και συναινεί με τους όρους τήρησης, φύλαξης, χρήσης και επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων, όπως περιγράφονται, εξηγούνται και αναλύονται στην ενότητα “Πολιτική Απορρήτου”